Bemutatkozóm

Kedves Érdeklődő! 


Imádom, hogy ebben a létidőmben nőként születtem le, és, hogy megtapasztaltam szinte lépésről-lépésre nőiségem, nőiességem és önerőm kibontakozását. Sok-sok idő telt el, míg végre elismertem az önerőm. Mivel elismertem, már nem kell bizonyítanom sem magamnak se másnak, "csak" megélnem. 


Nagyon boldog, tápláló, nevetős, párkapcsolatban élek a férjemmel. A mostani párom, nem az első párkapcsolati próbálkozásom. Elváltam, aztán sokáig  éltem egyedül. Az, hogy találkoztunk, sokban hozzájárult, hogy elengedtem azt a sok párkapcsolati illúziót amit fiatalabb koromba bevettem. Elengedtem az összes olyan pasit, akik nem engem választottak, vagy csak szenvedés volt velük az élet. Azt szoktam mondani, hogy annyira szeretem magam, hogy megengedtem, hogy ennyire szeressenek, ahogy most a férjem. Nekem működik a párkapcsolat, szeretek benne élni, és szeretem magam benne. 

Ha választod, életed ezen részére is ránézünk és ébredsz arra, hogy igazából milyen párkapcsolatot szeretnél. 


Saját tapasztalatból tudom, hogy ha elismerem azt, amit tudok, az információk egyszerűen elkezdnek áramolni hozzám. Ezért szoktam sokat mondogatni: Tudom, ami tudható! Mindig arra gondolok, ha én meg tudtam csinálni, hogy tudatosan élem az életem, akkor más is megtudja, akit érdekel és nyitott rá. Ha én kaptam hozzá segítséget, akkor a tanácsadásaim által, másokat is ébreszthetek a saját tudására, akik a változást választják.


Ha érzed, hogy ehhez a változásodhoz hozzá tudok járulni, keress és ébresztelek arra, amit Te tudsz. Hisz itt pont ez a lényeg, hogy ébredj önmagadra, a neked működő kapcsolatokra, a Neked működő életre, legyen az bármilyen. Ha megengedésben vagy magaddal és végre elismered azt, ami számodra, és - nem a külvilág számára - a lehető legjobb, és választod is azt, akkor elindul a változás önmagad felé.


Mi kellene ahhoz, hogy tudd, fogadd, érzékeld miként kell a Nőiségedet tudatosan megélni, és milyen egy tápláló kapcsolatokban élni?


Itt olvashatod a velem készült interjút