Egyéni konzultáció menete

Ha önmagadat mellett köteleződsz el, az életed minden egyes területe, mint pl. a női léted, nőiséged, nőiességed, önerőd, párkapcsolatod, kapcsolatod magaddal, tudatosságod is elkezd megváltozni. Ez a változás, nem lesz mindig kellemes. A környezetezed döbbenten fogja tapasztalni, hogy már nem az csinálod és nem úgy, ahogy azt ők akarják. Lehetnek ebből konfliktusaid, felfordulhat minden körülötted, de tudd, hogy ez a káosz kell ahhoz, hogy valami új bontakozzon ki, ami sokkal örömtelibb az eddigi életednél. Lehet, hogy nem mindig fog tetszeni a körülötted lévőknek az új nő, akivé változol. Eközben felbukkanhatnak a múltadból olyan rétegek, amiket ha elengedsz, akkor az egész lényed könnyedebb lesz és elindul egy másmilyen életáramlás az eddiginél. Egy boldogabb, örömtelibb és élhetőbb!


Ha engem választasz a Nőiség és Párkapcsolati konzultációra, akkor ránézünk az adott problémádra ettől függően oldjuk a:

  • Blokkjaidat, visszahúzó energiákat, falakat
  • Fix nézőpontjaidat,
  • Berögzült rendszereidet,
  • Családi mintáidat,
  • Másoktól átvett energiákat és információkat,
  • Párhuzamos és mostani életed fogadalmait és esküit
  • Minden olyan gátló tényezőt, ami nem engedi a haladásod, és, hogy azt az életet éld, ami Neked örömteli és boldog.

A blokkok oldása a jövődhöz nem elég. Kell, hogy válasszad azt a jövőt ami neked boldogságot hoz. Ezért a blokkoldások után és  ébresztelek a teremtő a női önerődre, és arra, amit Te tudsz és, hogy merj egy boldog és örömteli jövőt, párkapcsolatot választani és megteremteni

  • Ha nyitott vagy rá akkor kapsz otthon végezhető technikákat is, hogy legyenek eszközök a kezedbe az önmunkára. 

Befektetés önmagadba, személyesen vagy online : 8000 Ft. 

A konzultáció ideje: 01:30 - 02:00 óra

Itt léphetsz velem kapcsolatba

Szeretném, ha tudnád:

Örömmel járulok a tudatosságodhoz, de nem leszek a "megmondó embered". Nem fogom megmondani, hogy hogy éld az életed, mit tegyél, mi legyél. Nem foglak semmilyen dogmához kötni téged, nem adok a szádba fix nézőpontokat és kész recepteket az életedhez. Viszont ébreszthetlek arra, hogy működik Neked a világod. Hogy lehetsz éber arra, hogy figyelj magadra, és, hogy tudd azt, amit tudsz.

Ha technikákat mutatok neked és nem csinálod, akkor az áhított változás sem fog megtörténni. Én helyetted a tetteket sem nem tudom, sem nem akarom megcsinálni. Ha elköteleződsz az mellet, hogy tudatosodni akarsz, vagy egy örömteli párkapcsolatot akkor tegyél is érte. Követeld meg magadtól, hogy mindent megteszel önmagadért!

Ha az érzed, hogy autodidakta módon is ébresztenéd önmagad, ajánlom az írásaimat, tudatosság, önismeret, párkapcsolat témakörökben. Ezeket itt találod!