Egyéni konzultáció menete

Ha önmagadat mellett köteleződsz el, az életed minden egyes területe, mint pl. a női léted, nőiséged, nőiességed, önerőd, párkapcsolatod, kapcsolatod magaddal, tudatosságod is elkezd megváltozni. Ez a változás, nem lesz mindig kellemes. A környezetezed döbbenten fogja tapasztalni, hogy már nem az csinálod és nem úgy, ahogy azt ők akarják. Lehetnek ebből konfliktusaid, felfordulhat minden körülötted, de tudd, hogy ez a káosz kell ahhoz, hogy valami új bontakozzon ki, ami sokkal örömtelibb az eddigi életednél. Lehet, hogy nem mindig fog tetszeni a körülötted lévőknek az új nő, akivé változol. Eközben felbukkanhatnak a múltadból olyan rétegek, amiket ha elengedsz, akkor az egész lényed könnyedebb lesz és elindul egy másmilyen életáramlás az eddiginél. Egy boldogabb, örömtelibb és élhetőbb!


Ha engem választasz a Nőiség és Párkapcsolati konzultációra, akkor ránézünk az adott problémádra ettől függően oldjuk a:

  • Blokkjaidat, visszahúzó energiákat, falakat
  • Fix nézőpontjaidat,
  • Berögzült rendszereidet,
  • Családi mintáidat,
  • Másoktól átvett energiákat és információkat,
  • Párhuzamos és mostani életed fogadalmait és esküit
  • Minden olyan gátló tényezőt, ami nem engedi a haladásod, és, hogy azt az életet éld, ami Neked örömteli és boldog.

A blokkok oldása a jövődhöz nem elég. Kell, hogy válasszad azt a jövőt ami neked boldogságot hoz. Ezért a blokkoldások után és  ébresztelek a teremtő a női önerődre, és arra, amit Te tudsz és, hogy merj egy boldog és örömteli jövőt, párkapcsolatot választani és megteremteni

  • Ha nyitott vagy rá akkor kapsz otthon végezhető technikákat is, hogy legyenek eszközök a kezedbe az önmunkára. 

Befektetés önmagadba, személyesen vagy online : 8000 Ft. 

A konzultáció ideje: 01:30 - 02:00 óra

Itt léphetsz velem kapcsolatba

Szeretném, ha tudnád:

Örömmel járulok a tudatosságodhoz, de nem leszek a "megmondó embered". Nem fogom megmondani, hogy hogy éld az életed, mit tegyél, mi legyél. Nem foglak semmilyen dogmához kötni téged, nem adok a szádba fix nézőpontokat és kész recepteket az életedhez. Viszont ébreszthetlek arra, hogy működik Neked a világod. Hogy lehetsz éber arra, hogy figyelj magadra, és, hogy tudd azt, amit tudsz.

Ha technikákat mutatok neked és nem csinálod, akkor az áhított változás sem fog megtörténni. Én helyetted a tetteket sem nem tudom, sem nem akarom megcsinálni. Ha elköteleződsz az mellet, hogy tudatosodni akarsz, vagy egy örömteli párkapcsolatot akkor tegyél is érte. Követeld meg magadtól, hogy mindent megteszel önmagadért!