Access Bars kezelés

Milyen hozzájárulás lehetek Neked és a testednek, és mit teremthetünk együtt? 


Access Consciousness™ rengeteg eszköztárral rendelkezik, hogy Önmagadat éld. Egyik szuper eszköze az Access Bars. Nekem fantasztikus élmény volt ennek a kezelésnek a megtapasztalása.

Mikor először kezeltek azt éreztem, hogy a testem elkezd rángatózni, és mintha kisülne minden, ami nem odavaló. Akkor még nem tudtam a mechanikájáról, a lényegéről, de már akkor fogalmazódott bennem, hogy ez kell nekem, én is szeretném elvégezni a tanfolyamot és szeretnék Bars kezelő lenni. Ha ez ilyen dinamikusan működik nekem, akkor teret adok annak, hogy mások is részesülhessenek általam adott kezelésben, ha a Barsot választják nálam. 

A kezelés során azt érzékeltem, hogy a testem hihetetlen örömmel fogadja azt a törődést, amit a kezelőtől kapok. A kezelés finom, tápláló érintésekből állt, és minden érintés más energetikai szemetet távolított el a testemből. Később megtudtam, hogy ez érzelmi, mentális, fizikai szintű pucolást végez a testen.

Az Access Bars kezelés lényege a fejen található speciális 32 pont érintése, ami által csökken a stressz, a szorongás, a félelem, a túlzott idegi aktivitás, a feszültség, az elmebajnokság. Általa az életed több területén következhet be változás, mint például a kommunikáció, a párkapcsolat, a szex, az öröm megélése, a pénz, az üzlet- munkahely, az egészség, a test, a befogadás, a testsúly, alvási nehézségek.

A Bars előtt nem diagnosztikázok, nem gyógyítok, hanem olyan teret nyitok Neked és a Testednek, ahol elengedheted a több évnyi, fix nézőpontokat, hiedelmeket, blokkot, falakat, korlátokat, berögzült és nem működő, információkat és energiákat. Ez egy könnyed és tápláló folyamat, amiben sem agyalás, sem az irányítás nincs jelen, csak az, ami Neked működik. Ha leengeded a falaidat, akkor az elfogadásod és a befogadásod kinyílik és hozzájárul az életedhez, és ahhoz, ami Neked működik. A kezelésnek nem adok irányt, a lényed, a tested fantasztikus tudatossággal rendelkezik, tudni fogja mit kell elengednie.

Szeretettel várlak, és az első Bars kezelésedkor kapsz ajándékba egy arcmasszázst!


A kezelés ára: 8000 Ft. Tekintsd meg a videót az Access Barsról